Cursus SV regelingen (NIRPA PE-punten)

Equivalence is NIRPA geaccrediteerd. Dat betekent dat wij opleidingen verzorgen waarmee professionals met een NIRPA registratie hun jaarlijkse PE-punten kunnen behalen. Op die manier zogen Register Salarisadministrateurs (RSa) of Register Payroll Professionals (RPP) dat zij NIRPA-gecertificeerd blijven en borgen zij hun up-to-date kennis over- en vaardigheden in het vak.

Op dit moment kunnen NIRPA-gecertificeerden bij ons de opleiding SV regelingen volgen, die goed is voor 49 PE-punten.

Cursus SV regelingen

Deze cursus leidt u op in het toepassen van SV regelingen. Na de workshop bent u in staat om zelf regelingen toe te passen, aan te vragen en te benutten, controles op (gedifferentieerde) premies uit te voeren, administraties te beheren en processen te beschrijven met als doel een optimale en compliant uitvoering van SV-regelingen.


Tarief cursus SV regelingen

Inclusief handboek met daarin: naslagwerk cursus SV regelingen, procesbeschrijvingen, alle standaard formulieren (van UWV en Belastingdienst) die nodig zijn voor het benutten van regelingen, kennisdocumenten en voorbeeld brieven. Tarief voor één dagdeel € 495,- per persoon.


Datum opleiding 
De eerstvolgende mogelijkheid om de opleiding te volgen is op: 

Dinsdag 30 september 2021 
Locatie: Schoffel 61-c, De Goorn 

Het maximum aantal deelnemers is 25. Wilt u deze opleiding graag volgen maar schikt de datum of de locatie u niet? Meldt u zich dan aan zonder datum via het contactformulier, wij informeren u vervolgens over de nieuw in te plannen opleidingsdata- en locaties.


Aanmelden? Dat kan via ons contactformulier:
 

Aanmelden eerstvolgende cursusdag

Terug naar opleidingen