Uitgesproken kennis en onderscheidende ervaring

Oplossingen

Na de uitvoering van een Sociale Zekerheid Scan heeft u volledig inzichtelijk welke risico's, kosten en opbrengsten uw organisatie op dit moment heeft en wat dit zou kunnen zijn wanneer u de uitvoering en inrichting van de Sociale Zekerheid optimaliseert. Daarbij heeft u de keuze om de uitvoering van Sociale Zekerheidsonderwerpen (SV-regelingen, verzuim, ZW en WIA) zelf te verzorgen of om dit aan Equivalence uit te besteden. Wij introduceren u daartoe het unieke Personal Expertise Quality Center:

 

Overnemen van werkzaamheden

Omdat er steeds meer vraag is naar het overnemen van de benodigde werkzaamheden voor een optimale uitvoering van de Sociale Zekerheidsonderwerpen heeft Equivalence haar Personal Expertise Quality Center (PEQC) ingericht.

Equivalence Personal Expertise Quality Center staat voor:

  • Personal: persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon
  • Expertise: Equivalence is dé autoriteit in de Sociale Zekerheid
  • Quality: Equivalence levert kwaliteit en borgt het belang van haar relaties
  • Center: De uitvoeringen worden op locatie bij Equivalence uitgevoerd

Aansluiting op PEQC garandeert:

  • Maximale benutting van regelingen
  • Juiste premiebetaling
  • Compliant administratie
  • Optimale verzuim, ZW- en WIA-schadelastbeheersing

Ontzorging is het uitgangspunt en de regie ligt bij Equivalence. Frequente management- en sturingsrapportages zorgen ervoor dat bekend is wat er speelt, en welke resultaten worden geboekt.

 

Hoe werkt het

U levert enkel gegevens aan via het beveiligde klantportaal. Equivalence pakt vervolgens alle werkzaamheden op die nodig zijn voor een maximale benutting van SV-regelingen en optimale schadelastbeheersing. Daarbij nemen wij alle tijdrovende contacten met UWV, Belastingdienst, Gemeenten en verzekeraars uit handen en ook uw werknemers worden door het PEQC-team vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

Equivalence werkt 100% AVG-compliant.

 

Kijk voor onze werkwijze bij de verschillende PEQC oplossingen (SV-regelingen, Verzuim, ZW en WGA). 

Onze oplossingen