Nieuws

Kennismaken met onze specialisten?

Kom naar deze beurzen en vakdagen!

Bent u een professional op het gebied van HR, salaris, ARBO of personeelsadministratie? Dan bent u vast te vinden op de landelijke vakdagen, congressen en beurzen. Equivalence is er natuurlijk ook. Zoek ons op en wij vertellen u alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid én natuurlijk over onze diensten. Met het nieuwe jaar in het verschiet biedt elke beurs de broodnodige informatie om 2020 volledig voorbereid tegemoet te gaan. 

Equivalence is vertegenwoordigd op: 

Personeel en Salaris vakdag 2019, 24 september 2019

Prinsjesdag is achter de rug, dus er is een groot aantal wijzigingen en maatregelen gepresenteerd. Hierover wordt u uitgebreid geinformeerd tijdens de Personeel & Salaris Vakdag 2019. Loonheffingen, sociale zekerheid, arbeidsrecht, pensioenen en mobiliteit, het komt allemaal voorbij. 

Landelijk ARBO Congres 2019, 7 oktober 2019

Duurzaam, veilig en vitaal blijven werken, het zijn de kernpunten van het Landelijk ARBO congres 2019. Sprekers zijn dit jaar onder andere Ingeborg van der Geest, Ira Helsoot en Jaap Peters. 

Nationale Administrateur Dag 2019, 14 november 2019

Deze dag draait om financiële verslaggeving en rapportage. Praktische tips, ontwikkelingen en voldoende ruimte om met elkaar te sparren, dat vindt u op de Nationale Administrateursdag 2019.

Jaarcongres Salarisnet 2019, 28 november 2019

Het veelgeprezen congres Salarisnet werd vorig jaar door ruim 600 deelnemers bezocht en ook in 2019 wordt een grote opkomst verwacht. U wordt bijgepraat over actualiteiten uit Den Haag, de toekomst van de arbeidsmarkt, ontwikkelingen in het arbeidsrecht en natuurlijk sociale zekerheid. 

Laatste Nieuws

Kennismaken met onze specialisten?

Mijn werknemer wil niet komen werken uit angst voor besmetting

Gepubliceerd op: 26-3-2020
Lees meer
Kennismaken met onze specialisten?

Het Corona noodpakket voor behoud van banen en economie

Gepubliceerd op: 19-3-2020
Lees meer
Kennismaken met onze specialisten?

Hoe gaat u als werkgever om met medische informatie inzake het coronavirus?

Gepubliceerd op: 16-3-2020
Lees meer