Uitgesproken kennis en onderscheidende ervaring

EQUnet

De uitvoering van SV-regelingen, ZW en WIA is arbeidsintensief en bewerkelijk. Met het gebruik van de softwareapplicatie EQUnet wordt dit eenvoudig, heeft u inzicht en weet u zeker dat er niets mis kan gaan.

Daarbij heeft u de keuze om zelf met EQUnet aan de slag te gaan of om de werkzaamheden aan Equivalence uit te besteden. Wij introduceren u het unieke software platform EQUnet.

EQUnet dashboard

EQUnet biedt een overzichtelijk dashboard waarmee u real-time op de hoogte blijft van de voortgang en (financiële) resultaten van het proces.

EQUnet begeleidt u door het proces middels taken en reminders.

Termijnen voor aanvragen van bijvoorbeeld doelgroepverklaringen en het indienen van aanvragen Loonkostenvoordelen via de Loonaangifte worden gemonitord waardoor er niets fout kan gaan en u optimaal gebruikt maakt van de regeling.

 

 

benutten van SV-regelingen zoals het aanvragen van Loonkostenvoordelen

EQUnet is een intelligente workflow- en taak-gestuurde oplossing voor de uitvoering van de Sociale Zekerheid. In deze video wordt ingezoomd op het proces Loonkostenvoordelen. EQUnet voert het proces volledig digitaal uit! EQUnet raadpleegt het doelgroepregister, verzorgt de uitvraag van een (doelgroep)status in uw eigen huisstijl en heeft de oplossing digitaal ondertekenen van machtigingen. EQUnet is 100% compliant en is gekoppeld aan uw HR- of salarissysteem. Kijk nu de video over EQUnet en neem contact op met Equivalence voor meer informatie en een gratis DEMO!

Vraag nu een gratis demo aan

EQUnet

EQUnet is een softwareoplossing voor de uitvoering van al uw Sociale Zekerheids onderwerpen. Met dit unieke platform EQUnet wordt het speelveld Sociale Zekerheid eenvoudig beheerst. EQUnet biedt intelligentie, workflowprocedures, benchmarking en (financial) dashboarding. Optimale efficiency en beheersing van de uitvoering van de sociale zekerheid.

 

Overnemen van werkzaamheden

Besteedt u de werkzaamheden voor het optimaal benutten van regelingen en het beheersen van het ZW- en WGA-risico liever uit? Equivalence heeft daar haar Expertise Center voor ingericht.

Met het Equivalence Expertise Center krijgt u persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon. Het Expertise Center staat garant voor kwaliteit en kennis van zaken. Daarnaast pakt Equivalence de regie, zodat u volledig ontzorgt wordt maar wel maximaal profiteert van de optimale benutting van regelingen en schadelastbeheersing van het ZW- en WGA-risico.

Het team van Equivalence werkt met EQUnet waardoor de kwaliteit van de uitvoering geborgd is. Aansluiting op het expertise center van Equivalence biedt uw organisatie maximale efficiency: middels koppeling met uw salaris of HR-systeem wordt de benodigde informatie door EQUnet opgehaald en verwerkt.

Equivalence garandeert:

  • 100% ontzorging van uw organisatie
  • Maximale benutting van regelingen
  • Juiste premiebetaling
  • Compliant administratie
  • Optimale ZW- en WIA-schadelastbeheersing

Ontzorging is het uitgangspunt en de regie ligt bij Equivalence. Real-time inzicht middels dashboards zorgt ervoor dat bekend is wat er speelt en welke resultaten worden geboekt.

Hoe werkt het

Gekoppeld aan uw salaris of HR-systeem haalt EQUnet de benodigde gegevens dagelijks op. Equivalence pakt vervolgens alle werkzaamheden op die nodig zijn voor een maximale benutting van SV-regelingen en optimale schadelastbeheersing in het ZW- en WGA-risico. Daarbij nemen wij alle tijdrovende contacten met UWV, Belastingdienst, Gemeenten en verzekeraars uit handen en ook uw werknemers worden door het expertise team vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

Equivalence werkt 100% AVG-compliant.

 

Kijk voor onze werkwijze bij de verschillende oplossingen (SZ-regelingen, ZW en WGA). 

Onze oplossingen