Ook besparen?

Onze service

  • 100% ontzorging van uw organisatie
  • Eigen software: EQUnet
  • Maximale benutting van regelingen
  • Juiste premiebetaling
  • Optimale ZW- en WIA-schadelastbeheersing
  • Compliant administratie

Bij Equivalence krijgt u persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon. De experts staan garant voor kwaliteit en kennis van zaken. Daarnaast pakt Equivalence de regie, zodat u volledig ontzorgt wordt en maximaal profiteert van de optimale benutting van regelingen en schadelastbeheersing van het ZW- en WGA-risico.

De Sociale Zekerheid optimaal benutten?

We spreken graag vrijblijvend met u door wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Versturen

Realtime inzicht in het resultaat met EQUnet

Het team van Equivalence werkt met EQUnet waardoor de kwaliteit van de uitvoering geborgd is. Aansluiting op EQUnet van Equivalence biedt uw organisatie maximale efficiency: middels koppeling met uw salaris of HR-systeem wordt de benodigde informatie door EQUnet opgehaald en verwerkt.

Hoe werkt het?

Gekoppeld aan uw salaris of HR-systeem haalt EQUnet de benodigde gegevens dagelijks op. Equivalence pakt vervolgens alle werkzaamheden op die nodig zijn voor een maximale benutting van subsidies en compensatieregelingen en optimale schadelastbeheersing van het ZW- en WGA-risico. Daarbij nemen wij alle tijdrovende contacten met UWV, Belastingdienst, Gemeenten en verzekeraars uit handen en ook uw werknemers worden vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.