Uitbesteden LKV levert geld op!

Gepubliceerd op: 06-01-2020
SZ-regelingen

Benut u alle Loonkostenvoordelen en vangnetregelingen?

Veel ondernemingen laten geld liggen. Regelingen worden onbenut gelaten doordat processen niet zijn ingericht en wettelijke termijnen worden overschreden. Dat kan beter.

Als u het LKV proces aan ons uitbesteedt bent u ervan verzekerd dat de implementatie en uitvoering van sociale zekerheid binnen uw onderneming compliant is. Equivalence benut voor u alle Loonkostenvoordelen en vangnetregelingen. De opbrengst daarvan is aanzienlijk. Uw investering in de samenwerking met Equivalence wordt hiermee ruimschoots terugverdiend.

De werkzaamheden worden bij Equivalence ondergebracht in het Personal Expertise Quality Center (PEQC). Wij zijn niet alleen uw adviseur, wij nemen ook de uitvoering van de werkzaamheden van u over.

Voordelen 200X239

Een rekenvoorbeeld

Volgens benchmark Sociale Zekerheid (bron UWV, CBS) is er voor meer dan 6% van uw werknemers LKV mogelijk. Zorg er daarom voor dat u bij nieuwe werknemers inventariseert of een LKV van toepassing is. Doet u dit niet dan kunt u maximaal € 18.000,- per werknemer missen. Een rekenvoorbeeld laat zien dat de te ontvangen LKV per jaar voor een werkgever met 500 dienstverbanden meer dan € 50.000,- moet zijn.

Voorlopige berekeningen UWV niet juist

Bij de controle van de voorlopige berekeningen LKV heeft Equivalence vastgesteld dat UWV niet altijd de juiste uren en bedragen berekent en in sommige gevallen zelfs helemaal geen LKV toekent, terwijl daar wel recht op is. Nog een reden om dit proces bij professionals te beleggen.

Lkv Kenmerken 72Dpi 09

Mag ik volgens de AVG vragen stellen?

U mag inventariseren of bij uw nieuwe werknemer een (doelgroep)status van toepassing is. Uw werknemer dient zelfs naar waarheid te antwoorden. Maar let op! Hieraan zijn door de AVG strenge regels verbonden. Equivalence helpt u met een compliant administratie en juiste vraagstelling waarmee u volledig aan de eisen van de AVG voldoet.

 

De regelingen optimaal benutten?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op
Versturen
Eva Contactformulier Equivalence 500Px

Ontdek onze oplossingen

SZ-REGELINGEN

Optimaal gebruik van alle SZ-regelingen

ZW

Optimale schadelastbeheersing van het ZW-risico

WIA

Optimale schadelastbeheersing van het WIA-risico

EQUNET

Intelligente software waar u zelf mee aan de slag kunt