Service en controle

U wilt de uitvoering van de Sociale Zekerheid liever zelf doen? Dan ondersteunt Equivalence door jaarlijkse kennisupdates en controles.

Voorkom fouten

In de praktijk blijkt namelijk dat er door drukte, gebrek aan actuele kennis van zaken of gewoon door het feit dat het nog altijd mensenwerk is, veel fouten worden gemaakt. Bepaalde zaken staan niet hoog genoeg op de prioriteitenlijst en voor u het weet betaalt u al jaren teveel premie of maakt u veel te weinig gebruik van subsidieregelingen. Om fouten bijtijds te corrigeren en adequaat in te spelen op de actualiteit, is het verstandig om uw Sociale Zekerheidswerkzaamheden en administraties regelmatig te laten controleren door één van onze ervaren consultants.

Ons serviceabonnement

Wij staan voor u klaar en bieden structurele ondersteuning of controles aan, bij u op locatie. Het serviceabonnement van Equivalence bestaat uit:

  • Ad hoc overleg en beantwoording van specifieke vraagstukken
  • Jaarlijkse controle van de uitvoering van de Sociale Zekerheidsonderwerpen binnen uw organisatie
  • Jaarlijkse update van wijzigingen in wet- en regelgeving

Met het serviceabonnement blijft u zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van Sociale Zekerheid binnen uw organisatie, maar beschikt u wel altijd over een deskundige back-up en een nauwkeurige controle.

Meer informatie? We nemen contact met u op

Versturen

Ontdek onze oplossingen

SZ-REGELINGEN

Optimaal gebruik van alle SZ-regelingen

ZW

Optimale schadelastbeheersing van het ZW-risico

WIA

Optimale schadelastbeheersing van het WIA-risico

EQUNET

Intelligente software waar u zelf mee aan de slag kunt