Partners Fme

FME

"Equivalence is van toegevoegde waarde en doet net dat beetje extra aan service en klantvriendelijkheid."

FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De 2.200 aangesloten bedrijven zijn met 220.000 medewerkers actief in de sectoren metaal, elektronica, elektrotechniek en kunststof. FME behartigt de belangen van haar leden en ondersteunt haar lidbedrijven bij alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Ed Ockhuysen (FME): “Aan het ondernemerschap zijn natuurlijk altijd risico’s verbonden. Of het nu gaat om risico’s in het productieproces, het vervoer van je goederen of het personeel dat je in dienst hebt. Neem bijvoorbeeld de Sociale Zekerheid. Een groot goed in onze maatschappij. De wetgeving rond dit onderwerp is echter sinds jaar en dag onderhevig aan grote veranderingen en vernieuwingen. Hoe kan je dit allemaal bijhouden en ervoor zorgen dat je verzekerd bent van een optimale benutting van regelingen?

Om deze ontwikkelingen te volgen en onze leden deze specialistische kennis te bieden, zijn wij een samenwerking aangegaan met Equivalence. Zij hebben zich gespecialiseerd in het analyseren van de situatie in je bedrijf, het maximaal benutten van de regelingen en het beheersen van de kosten.

Zij leveren de kwaliteit die onze leden gewend zijn en doen nét even dat beetje extra aan service en klantvriendelijkheid.”