Partners

WIZZR

WIZZR

Jeroen Prins en Maikel van Doveren

Hoe zou u het vinden om én uw loonkostenvoordelen én de no-risk polis én uw Social Return verantwoording in één keer te kunnen organiseren. Hiervoor hebben wij nu dé oplossing:

Koppeling WIZZR en EQUnet reduceert administratieve lasten

Door een samenwerking tussen Equivalence en WIZZR wordt het mogelijk om het volledige administratieve proces voor SROI digitaal uit te voeren: van inventarisatie tot rapportage aan de opdrachtgever.

WIZZR Social Return is het door overheidsinstanties meest gebruikte systeem voor het concretiseren en monitoren van de Social Return afspraken, gemaakt tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. WIZZR regisseert, monitort en rapporteert de resultaten.

EQUnet inventariseert met een volledig digitaal proces of uw medewerker in aanmerking komt voor een subsidie of regeling (zoals de no-riskpolis of het loonkostenvoordeel) of dat de medewerker binnen de Social Return afspraken valt. Deze informatie wordt door de koppeling tussen EQUnet en WIZZR aan WIZZR geleverd zodat uw opdrachtgevers eenvoudig kunnen worden geïnformeerd over uw SROI bijdrage.

Het rapporteren aan opdrachtgevers in het kader van SROI is voor veel werkgevers een administratieve uitdaging, maar met de koppeling tussen WIZZR en EQUnet wordt dit voor werkgevers een fluitje van een cent.

Meer informatie