Relaties Afs

AFS uitzendbureau

"Het real-time EQUnet-dashboard geeft direct inzicht in de besparingen."

Sinds een jaar is Equivalence onze partner op het gebied van Sociale Zekerheid. Tot dit besluit zijn wij gekomen aangezien het duidelijk was dat wij niet optimaal gebruik maakten van de mogelijke subsidieregelingen en dit voor een Uitzendbureau -waar de in en uitstroom van nieuwe medewerkers fors is- ook lastig beheersbaar is. Equivalence gaf direct het gevoel dat ze een betrokken partner zijn, waar je met een gerust hart op kunt vertrouwen.

Na het succesvol integreren van het proces voor het optimaal benutten van de loonkostenvoordelen met de software EQUnet bleek al snel dat Equivalence een zeer proactieve partner is. Naast het structureel verzorgen van het proces Loonkostenvoordelen heeft Equivalence een uitgebreide analyse van het verzuim van de afgelopen jaren gedaan. Daaruit bleek al snel dat er ook een claim kon worden gedaan omtrent de hoogte van de ZW-last die ons was toegerekend op WHK-beschikkingen.

Equivalence zit daarbij kort op de bal en informeert je als partner regelmatig en tijdig met updates. Zo krijg je het gevoel dat je het gerust los kunt laten en zij naar jou toe komen indien informatie nodig is.

De rapportages die je per kwartaal ontvangt van Equivalence en daarnaast het real-time dashboard van EQUnet zijn overzichtelijk en geven direct inzicht in de besparingen die Equivalence realiseert.

Je kan met recht zeggen dat wij blij zijn dat we met Equivalence deze samenwerking zijn aangegaan en hopen dan ook dit nog vele jaren met succes samen op te pakken.

Marcel Souren
Sr. Payroll- HRM Specialist
Terug naar Relaties