Relaties Ons Tweede Thuis

Ons Tweede Thuis

"Wij werken nu 6 jaar samen met Equivalence en sindsdien hebben wij inzicht, benutten wij optimaal de SV-regelingen en hebben veel geld bespaard op het ZW- en WGA-risico."

Stichting Ons Tweede Thuis is er voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Samen werken we aan een goed leven voor mensen met een beperking.

Petra Egbers (Manager Services); Onze afdeling HRM is een afdeling waar altijd veel aan de hand is, waardoor in het verleden de onderwerpen binnen de Sociale zekerheid onderbelicht zijn gebleven.

Wij werken nu 6 jaar samen met Equivalence en sindsdien hebben wij inzicht, benutten wij optimaal de SV-regelingen en hebben veel geld bespaard op het ZW- en WGA-risico.

Daarbij zijn de consultants maandelijks bij ons aanwezig om specialistische werkzaamheden uit te voeren en monitoren zij structureel de WGA-schadelast. Wij betrekken Equivalence bij ieder vraagstuk rondom Sociale Zekerheid en daardoor hebben wij inmiddels de zekerheid dat wij regelingen optimaal benutten en niet te veel betalen in het ZW- en WGA-risico. Wij ervaren de samenwerking met Equivalence als professioneel, resultaatgericht met oog voor detail en daarbij verliezen zij nooit de mensenkant van de zaak.

Petra Egbers
Manager Services
Terug naar Relaties