Relaties Tmi

TMI

"Equivalence denkt echt met ons mee en levert strategisch advies waar ik echt mee uit de voeten kan."

TMI, dé detacheerder in de zorg, detacheert ruim 500 zorgprofessionals met diverse expertise in de zorgsector. Directeur TMI,  Noël de Vries en HR Manager Vivian Harbers over de samenwerking met Equivalence:

Noël: “Equivalence is onze partner in Sociale Zekerheids-onderwerpen. Zij denken echt met ons mee en leveren strategisch advies waar ik mee uit de voeten kan. Dit expertisegebied moet je niet zelf willen beheersen. De materie is breed, diep en wijzigt zo vaak, dat is niet bij te houden. Door het uitbesteden van werkzaamheden aan Equivalence kunnen onze HR- en Finance professionals zich met een gerust hart focussen op onze eigen core-business”.

Vivian: “Wij zijn per 1 juli 2020 eigenrisicodrager voor de ZW geworden en wij vroegen ons af of ook het WGA risico wellicht optimaler kon worden ingericht of gefinancierd.  Equivalence heeft dit onderwerp voor ons onderzocht en ons hierin begeleid en geadviseerd. Uiteindelijk bood het ZW eigenrisicodragerschap het grootste voordeel voor TMI en bewaakt Equivalence nu WGA-dossiers zodat de Whk premie zo laag als mogelijk blijft. Zo hebben zij alleen in de Whk premie al enorme bedragen voor TMI teruggevorderd en ook naar de toekomst toe blijft TMI een laag percentage betalen”.

Ook het benutten van Sociale Zekerheids-regelingen hebben wij bij Equivalence belegd. Middels een ketenmachtiging UWV Werkgeversportaal en het 2-wekelijks leveren van een gegevensbestand door ons HR- en salarissysteem Mysolutions, zijn wij gekoppeld met het systeem en de processen van Equivalence. Aan de hand daarvan voeren zij alle benodigde werkzaamheden voor ons uit en op die manier maken wij optimaal gebruik van Loonkostenvoordelen en vangnet ziekengeld en worden alle controles op UWV- en Whk-beschikkingen uitgevoerd.

Noël:

‘Al met al heeft Equivalence ons alleen maar geld opgeleverd: Er zijn behoorlijke bedragen uit het verleden alsnog teruggevorderd van Verzekeraars, Belastingdienst en UWV. Ook naar de toekomst toe betalen wij minder en hebben er nagenoeg geen omkijken meer naar’.

Noel de Vries en Vivian Harbers
Directeur en HR Manager
Terug naar Relaties