Team

Diana Loen en Tilly van Elmpt, de oprichters van Equivalence.

 

Het team van Equivalence vaart op kennis, ervaring en betrokkenheid, maar wordt gedreven door klantgerichtheid. Niet alleen maximaal resultaat, maar ook maximale aandacht, dat is waar al onze relaties op mogen rekenen. Want de klant is koning. Cliché? Misschien, maar het blijft een mooi uitgangspunt en deze instelling vindt u gelukkig terug bij elk van onze werknemers. Zij hebben stuk voor stuk een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zijn proactief en pakken de regie waar dat nodig is.

Equivalence bestaat uit een team van zeer ervaren experts en young professionals. Sommigen van ons zijn ruim 30 jaar werkzaam in de Sociale Zekerheid, zowel in de uitvoering als in het juridische werkveld waardoor deze combinatie u de zekerheid geeft van een gepassioneerde dienstverlener die er alles aan zal doen om u volledig tot dienst te zijn en de kwaliteit te leveren waar u recht op heeft.

Welkom bij Equivalence. Een servicegerichte kennispartij en bovenal dé autoriteit in Sociale Zekerheid.

Geïnteresseerd in een uitdagende baan bij Equivalence? Bekijk dan onze vacatures. 

Vacatures

Fotoshoot met Humberto Tan

De meeste foto's van ons team zijn gemaakt door niemand minder dan Humberto Tan. Dat dit niet alleen tot een mooi resultaat heeft geleid maar ook nog eens een hele leuke dag was, dat ziet u in de video hiernaast!