SZ-regelingen

SZ-regelingen worden in de praktijk te weinig benut. Dit heeft onder meer te maken met de arbeidsintensiteit en het gebrek aan goede, werkbare processen om elk stadium van de aanvraag -van voorbereiding tot rappellering en controle- goed te monitoren.

Met de applicatie EQUnet van Equivalence behoudt u het overzicht, heeft u controle op het proces en weet u zeker dat u optimaal gebruik maakt van SZ-regelingen. Klik op de verschillende regelingen in de afbeelding rechts voor een toelichting op een specifieke regeling.

 

Optimale benutting van SZ-regelingen

Wilt u ook optimaal gebruik maken van SZ-regelingen? Equivalence sluit u aan op EQUnet en het Expertise Center. Op basis van een koppeling tussen EQUnet en uw HR- of salarissysteem voert het Expertise Center alle werkzaamheden voor u uit. U weet zeker dat u optimaal gebruik maakt van alle SZ-regelingen en u hoeft er zelf nauwelijks iets voor te doen. 

Deze oplossing is modulair opgebouwd. U kiest bij aanvang van onze samenwerking voor één of meer regelingen en u kunt er daarna altijd regelingen aan toevoegen. Wij geven u hier graag advies over. 

Meer informatie

Onze oplossingen